featured

Pegasus’ta atama

 

Pegasus Hava Yolları Kamu Aydınlatma Platformu ‘KAP’a yapmış olduğu açıklamada Sayın David Florenz Alexander VISMANS kalan görev süresi için boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine getirildiğini duyurdu.

Pegasus tarafından KAP’a yapılan açıklama;

Sayın Michael Glyn POWELL’ın 2 Kasım 2021 tarihi itibarıyla Yönetim Kurulu üyeliği görevinden ayrıldığı aynı tarihli Özel Durum Açıklamamız ile duyurulmuştu.

Kurumsal Yönetim Komitesinin teklifi doğrultusunda ve Yönetim Kurulumuzun 31 Ocak 2022 tarihli kararıyla Türk Ticaret Kanunu’nun 363’ncü maddesi hükümleri uyarınca ilk Genel Kurul toplantısında pay sahiplerimizin onayına sunulmak üzere Sayın David Florenz Alexander VISMANS kalan görev süresi için boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine getirilmiştir.

David VISMANS – İcrada Görev Almayan Yönetim Kurulu Üyesi

David F. A. VISMANS, 31 Ocak 2022 itibarıyla Şirketimizde icrada görev almayan Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

David VISMANS, Mühendislik ve Yapay Zeka alanında çalışmaları bulunan bir ürün geliştirme yöneticisidir.

Dijital navigasyon, sosyal ağlar, e-ticaret ve seyahat gibi farklı sektörlerde global ölçekte uygulamaya alınan dijital ürünler ve yüksek-büyüme hedefli ürün planlamalarına ve bunların büyümesine liderlik etme konusunda 20 yıllık tecrübeye sahiptir.

David VISMANS, 2015 ila 2021 yılları arasında Booking.com’da En Üst Düzey Ürün Yöneticisi (Chief Product Officer) olarak çalışmıştır.

Kendisi aynı şirkette 2012 ila 2015 yılları arasında Ön Yüz Bölüm Direktörü ve Mobil Üst Düzey Ürün Yöneticisi olarak görev yapmıştır.

David VISMANS, 2012 yılında Hollanda’da Telegraaf Media Ürün Geliştirme Direktörü, 2009 ila 2012 yılları arasında Hyves’da En Üst Düzey Teknoloji Yöneticisi (Chief Technology Officer) ve 2004 ila 2008 yılları arasında Tomtom’da Ürün Yöneticisi olarak çalımıştır.

David VISMANS, Yapay Zeka alanında Amsterdam Üniversitesi’nden (UvA) lisans ve yüksek lisans derecelerine sahiptir. Hollanda Krallığı vatandaşı olan David VISMANS, bu ülkede yerleşiktir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 3 yıl önce

    Turkiyede kimse yokmuydu burayi yonetecek acaba ????????

    Cevapla
  2. 3 yıl önce

    Bu adamların havacilikla ne alakaları var havaciligin gelişmesi için değil low cost adi altında yolcuyu soyma isi yapacaklar Türkiyede Adam yokmuymuş .

    Cevapla