featured

İlker Aycı’dan THY çalışanlarına maaş zammı açıklaması

Gazeteci Güntay ŞİMŞEK hafta sonu programına THY A.O başkanı İlker AYCI yı konuk edeceğini duyurdu.

Ayrıca attığı tweetle  THY Yönetim kurulu başkanı İlker AYCI nın pandemi döneminde protokolle ücreti düşürülen çalışanlara sevindirici bir haber olduğunu belirtti.

AYCI ,”asgari ücretten daha yüksek bir iyileştirme ile çalışanların yüzünü güldürecek bir ücret iyileştirilmesi yapılacağını ve ay sonuna kadar duyurulacağını” bildirdi bu haber ekonomik dalgalanmalar karşısında ücreti düşürülen personeller de heyecan ve umut yarattı. toplu sözleşme sürecinde sendikalarından umudu kesmiş personeller heyecanla İlker AYCI dan gelecek haberi bekliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

83 Yorum

  1. 3 yıl önce

    Sayın Aycı’nın (müjde!) olarak ifade ettiği ZAM, matematiksel hatalar içerse de aslında gasbedilen hak ve maaşların kısmi İADESİ dir. Bizler fazla umut bağlamadığımız bu TV programının ana hatlarını analiz ederek Twitter üzerinden Flood olarak yayınlayacağız. Takipte kalın. 

    Cevapla
  2. maaşları ilker bey de belirlemiyor. Devlet var varlık fonu var o yüzden kimse birşey diyemiyor. Ülkeye artık neredeyse tek para kazandıran şirket thy kaldı. Onu da çalışanlara mı yedirecekler yani. 100 milyona bakıyor bu şirket (suriyeliler dahil). Onun dışında yapışacak zam ve vergi düşüşü ocak şubat mart ve nisanı idare eder (eskiye nazaran az olsa da) eşim şirkete laf söyletmiyor (kabullenilmiş çaresizlik) bak ne güzel zam yapacaklar diyor. Ben 5 sene önce 2400 dolar alıyordum diyorum. Bu günün şartlarına bak diyor. Neyse aile içi meseleler. Üzülerek de olsa , tuzu kuru biri olarak söylüyorum çünkü kendi işim var en kötü ona geçerim, açılan iş ilanlarının tamamına başvurdum. Emirates, katar, fly dubai, sas, corendon vs… bu yapılacak  düzenleme bence ekonomik olduğu kadar bu şirketlerin eleman toplamasıyla da alakalı. Yazık benim ülkemin değerine. İçinde bulunduğu şartlardan dolayı fiyat da yükseltemiyor. Zaten emirates de açmış seni bekliyor diyenler olur illaki olursa olur. Kendime göre iyi bir teknisyenim arızalardan anlarım wiring yaparım ingilizcem c1 bütün tipler olmasa da %80 i var. Olur olmaz bilmiyorum. Ama eğer olursa içim buruk bir şekilde arapların kölesi olmaya gideceğim. Türkiye kalifiye bir adamını kaybedecek, araplar kalifiye ordusuna birini daha katacak, ben de ülkemi kaybedeceğim. Belki gidemem ama arayışım hep bu yönde olacak. Gitme o zaman diyen varsa da kardeşim… Yaşlandım burada… yeter artık

    Cevapla
  3. 3 yıl önce

    Yuzde 300 diyeceksin, yuzde 100 ne la cucuk gibi. Yuzde 67 deger kaybetmis maasim. Gelmis yuzde 100 diyor. Bi de gelmis burda hesap yapiyonuz 3 vercek 5 vercek. Sesiniz ciksin az sesiniz be

    Cevapla
  4. 3 yıl önce

    Havacılık şube temsilcileri ve delegelerine sesleniyorum; hergün yüzlerce kişi size beddua ediyor, insanlar öfkeleri dinmiyor. Sürekli küfür işitmenin sizde bir karşılığı yok mu? Sizin yakınlarınız, sevdikleriniz yok mu? O küfürlerin, bedduaların ucu size de dokunuyor. Onurlu bir birey bu sendikanın kuklası olmaz.

    Cevapla
  5. 3 yıl önce

    İlker AYCİ konuştu bir oran belirtmedi zaten ekranda oran soyleyemez sadece çalışanları memnun edecek bir zam vericez dedi biz ne vereceğimizi kararlastirdik dedi bunu sendikalarimiza soylicez dedi ben teknik adına benim fikrim yok sonu enflasyonu %14_-15,+%8 geriye dönük alacağımız %27 şirketin vereceği zam en fazla maksimum %50 olur toplmada daha fazlası olmaz diye düşünüyorum

    Cevapla
  6. 3 yıl önce

    İlker bey konuştu.ben bu konuşmada herhangi bir oran falan duymadım.genel politik bir konuşma oldu.%50 %70 bekleyen varsa çok umutlanmasın.varlik fonununda maaşlar dahil her bir b.. müdahil olduğunuda öğrenmiş olduk.

    Cevapla
  7. 3 yıl önce

    senin de aşkın yalanmış. bir parmak bal çalındı ağzımıza ve bir hafta sürdü. başarı ödülleri kem küm dendi. matematiği bile dolandırıcı hesabı yaptı-ki büyük dolandırıcılar kendileri-. sen de sendikaysan allah senin de bu yöneticilerin de belasını versin

    Cevapla
  8. 3 yıl önce

    2021 yılından kalan halada 11 gün senelik iznim var çıkarmıyorlar niye işler yoğun hangarlar çakılı olduğu için millet deli gibi gece gündüz hafta sonu demeden ise geliyor halada utanmaz sendika aaa AO %100 zam istemiş bizde Ankara’ya gidelim babalarimiza soralım %100 isteyelim mi diye ulan karaktersiz herifler kime ne soruyon şirket yazmayı boyundan dolamış nereye çekerse o tarafa gidiceksin sizin adî insanlar ancak aidat ne kadar alsak ne zam yapsak diye ugrasir daha 2+2 toplayamiyan insanlar gelmiş burda senkacilik yapıyor siz adam olsanız bırakırsınız o koltukları ama para tatlı tabi size yedi sulalenizede laf etseler yinede o koltuklarda oturursunuz siz kervanı yolda dizmeye calisiyorsunuz ama biz o kervanı 2023 de daha yola çıkmadan duzucez merak etmeyin siz.

    Cevapla
  9. 3 yıl önce

    Nerede yeni seçilen Anadolu ve Avrupa şube başkanları. Genel merkez başkanınız şirket genel müdürü açıklama yaptıktan sonra anca twit atıyor. Ya siz nasıl bir yönetimsiniz? Çıkıp bilgilendirme yapsanıza. Şunu istedik alamadık bunu verdiler desenize. Onursuz luk size hiç mi koymuyor. Ulan yönetime aday olmuşsun seçilmiş siniz. Milletin size sovecegini bile bile seçilmişsin. Istediğin kendinize sovdurmek demek ki bundan zevk alıyorsunuz.

    Cevapla
  10. 3 yıl önce

    7 yıldır şirketteyim dostum. Ortamı bildiğim için herkes köle gibi çalışır. Ona hitaben öyle yazdım. Sen niye kafandan uydurdun onu da anlamadım. :)

    Cevapla
  11. 3 yıl önce

    Pandemi başından beri filoda ki uçan uçmayan tüm uçaklara ara vermeden bakım yaptık. Buda yetmedi eksik maaşlarla 100 den fazla yabancı müşteri uçağı bakımlarıda yapıldı yaptırıldı halada bakımlar devam ediyor. Biz millet gibi evde dizi filim izleyip yatmadık tatile memlekete denize vs. gitmedik gidemedik. Maske dezenfektan yokken piyasadan alıp işe geldik. Şimdi bu zor şartlarda çalışan döviz bazlı şirkete para pandemide dahi ekstra kazandıran tekniğe teknisyene inşallah sahip çıkarsınız.

    Cevapla
  12. 3 yıl önce

    Aycı ve işbirliktelikçileri şirketi mahvettiniz.Makamlarınızda oturuyorken kaybettiğiniz saygınlığınız, makamlarınız gidince yüzsüzlüğünüzle siz insan içerisine çıksanız dahi yerine gelmeyecek.

    Cevapla
  13. 3 yıl önce

    Havaiş enflasyon artı yüzde 100 zam ile masaya oturcam diye yazıyor herkese açık olarak.ama bizim çelik çomak iş neyle masaya oturdu bilinmiyor bizim en çok kızdığımız nokta bu şeffaf değiller hiçbirzaman..

    Cevapla
  14. 3 yıl önce

    Muhtemelen şirkete giremedin onun kuyruk acısını burada kin kusarak atmaya çalışıyorsun ama akraba sahibi olmana gerek yok sonuçta kalabalık bir şirketiz :D

    Cevapla
  15. 3 yıl önce

    %70 + Enflasyon altı kayıptır.

    Cevapla
  16. %50 üzeri zam yapmazsanız tgsden yerimize adam toplayın

    Cevapla
  17. 3 yıl önce

    Rusya’da isten cikartilanlari da geri alacak misiniz? ( Sirketin kredi kullanarak maas odedigi neden gosterilerek, merkezden talimat geldi diye isime son verildi temmuzda.) Hala is bulamiyorum.Sevindirici haberlerinizi bekliyorum Insallah.

    Cevapla
  18. 3 yıl önce

    işlerine gelince kapı gösterirler her işi bilirsin ve yaparsın ama para yetmiyor dedinmi kapı orda artık bıktık yeter yaaa en az 6.800 tl yapması lazım oda vergi dilimine girmeden veeee 3 aylıklar kendi maaş üzerimizden olması lazım.insan olmayı istiyoruz.sizin maaşlarınızı (100.000)TL almayı istemiyoruz. hakkımızı istiyoruz.TAŞERON OFİS HİZMETİ…

    Cevapla
  19. 3 yıl önce

    Hergün dolar %5 koyuyor, 2010 da giriş maaşım 2000 dolardı. Pilot değil, yerde çalışan mühendis… düşünün artık, %50 versen ne hergün 5 artmış dolar. En az %100 yapman lazım sene başı 8di dolar 17 oluyor. Bitti gitti.

    Cevapla
  20. 3 yıl önce

    Dolar TL karsisinda ocak ayına göre %120 değerine değer katmiş. %50 zam verse ne olacak?

    Cevapla
  21. 3 yıl önce

    yüzde 50 şu anki alım gücüne kıyaslarsan benim 3 yıl önceki maaşım dahi etmiyor, ayledır eşimle ne dışarı çıkıyorum ne dışardan tek bir parça yemek söyleyebildim, ne bir sosyal hayatımız kaldı ne huzurumuz, umrundamı yöneticilerin, olumlu konuşup şirket hisselerini yükseltmeye bakarlar Bu şirkette bu kadar olumsuzluğa rağmen ne işimizi yavaşlattık ne sorumluluklarımızı azalttık, uçaklar işler hep arttı, tek güzel yanı bizleri işçi köle görüp ceplerini nasıl daha da zengin olabiliriz anlayışıyla dolduran yöneticilerin diğer tarafta hesabını veremeyecek olmaları. Çocuğuma istediği ufacık bir oyuncağı dahi almamak neymiş, eşime bu haftasonu gel öğlen dışarda yemek yiyelim demek gibi en basit şeyi dahi söyleyememek neymiş Allah düşmanıma dahi vermesin. Yüzde 50 yi alsınlar kendi karakterlerine harcasınlar, yönetici olamadılar ama belki insan olmayı öğrenirler.

    Cevapla
  22. 3 yıl önce

    İşe ilk başladığımda ilk ay maaşım 1000 dolara takamul etmekteydi şuan 10 yıl olmuş cs olmuşum ikramiyeyi bolup maaşa ekledimde 600 dolar maaşım oluyor en fazla . Ya yerimde bile sayamamışım

    Cevapla
  23. 3 yıl önce

    Zam oranını duyan Fazıl beyi hastaneye kaldırmışlar;ağlama krizine girmiş

    Cevapla
  24. 3 yıl önce

    Maaşları dolara çevireceklermiş, 2500 3000 dolar lafları dönüyor.

    Cevapla
  25. 3 yıl önce

    Siz insanları aptal yerine koymaya devam edin.. Az kaldı çok az! Hepiniz gideceksiniz!

    Cevapla
  26. dolar olmus comolokko.. 50% falan bi ise yaramaz

    Cevapla
  27. 3 yıl önce

    İnşallah bunlar teknik a.s ye bu zammı yapar yoksa sadece AO kast ediyor sayın baskan

    Cevapla
  28. 3 yıl önce

    Temmuzdan Aralığa kadar farkı + 21% Enflasyon farkınının yarısını + 9% Geçmişten verilmemiş zammı koyunca ilk ay için 50% yi tek seferlik geçiyor doğru

    Cevapla
  29. 3 yıl önce

    Herkes taşın altına elini koydu şirketimize güvenimiz tamdır.

    Cevapla
  30. 3 yıl önce

    Devlet baba evlatlarına ne kadar adaletsiz, hukuksuz olursa evlatları da o kadar kanuna duyarsız üç kağıtçı olur. Kanunda boşlukları arar. Bu böyledir. Sen gelir vergisini dilimlerini işine geldiği gibi belirle, her türlü vergileri kafana göre belirle. Sonra %100 zam yapsan ne olur. Zaten verilen zammin büyük bölümü gelir vergisinden uçup gidecek. Burda en büyük kazanç üçus ekiplerinin olacak. Nasılsa gelir vergisi sifir.

    Cevapla
  31. 3 yıl önce

    Çalışanlarını bu denli rezil eden başka global çapta firma var mıdır acaba. Hem zorla işten çıkarma tehditiyle protokol imzalatılsın, hem maaşlar bugün olması gerekenin yarısından bile daha azına indirilsin hem de pandemi öncesinden bile daha fazla çalıştırılsın. Bugün çaresizlikten ne dense amenna diyen çalışanların güvenini bu denli suistimal edip sonra nasıl kazanmayı düşünüyorlar acaba. Hangi çalışan bugün verilen zamların olması gerekenin çok çok altında olduğunu anlamayacak kadar aptal acaba. Eşitsizlik adaletsizliğin tavan yaptığı bir şirket yönetimini kınamak dışında söyleyecek söz bulamıyorum. Yorumum Ahaber izleyip pembe dünyalarda yaşayanlara değil, şirketin büyük çoğunluğu olduğuna inandığım okuyan, sorgulayan, bilinçli kişiler içindir.

    Cevapla
  32. 3 yıl önce

    Asgari ücret tamam.Sırada; 3600 ek gösterge,Emekli maaşı,EYT’ ler,Thy çalışanları için mutlaka yüzde 50 üzerinde zam var.Birde kesintilerin geriye dönük ödenmesi bile söz konusu.

    Cevapla
  33. Artık güzel haberler almak istiyoruz.aman ha rumuzlu isimli arkadaş boş boş yorum yapma buralarda

    Cevapla
  34. + Kalan %9 verin.+ %50 artış verin.+ Geriye dönük kesinlen ücreti verin.Ancak HAKKIMI HELAL ederim.

    Cevapla
  35. 3 yıl önce

    Üniversite mezununun TDP olduğu, lise mezununun Teknisyen olduğu saçma düzenek sona ermeli TDP(düşük ücretli teknisyen) uygulamasından vazgeçilmeli. Tüm tdp kardeşlerimiz teknisyen kadrosuna geçmeli!!

    Cevapla
  36. 3 yıl önce

    Hikaye yaa, kesilen ücretleri iade edip üstüne de 3-5 ekleyip işte asgari ücret zammından fazla yaptık diyecekler. Zaten kestiği parayı iade etmeyi zam gibi lanse edecekler. Önce kesintiyi iade edip ondan sonra asgari ücrete yapılan oranda, yani %50 zam yapsınlar, çıkar apronda çıplak koşarım, o kadar iddialıyım.

    Cevapla
  37. 3 yıl önce

    Daha %9 alacağımız var + enflasyon farkı var + %50 üstü zam yapılacak. Almamız gereken bu şekilde olmalı ama bir oyun yapıp hepsi toplam %50 der bunlar kanmayın.

    Cevapla
  38. 3 yıl önce

    %10 civari iademiz var. 15 16 ocak enflasyonu olur. Zaten tisde %18 isteniyor. Seyanen ile ve Sosyal yardım ile tisde istenen miktar %43 oluyordu. İade tamamlanıp, enflasyon +35 verilirse o zaman samimi olur bu laf

    Cevapla
  39. 3 yıl önce

    Sarı Sendika uyursa başımıza gelecek olan 1.senaryo 10+20 zaten verdik +15 ocak enflasyon +5 de refah payı alın size %50Yada kalan %10 iade +15 ocak enflasyon +25 zam oldu size %50 derler sendikanın uyanık olması şart diyecegm Bi gülme geliyor valla

    Cevapla
  40. 3 yıl önce

    Goodrich e alım var mı?

    Cevapla
  41. 3 yıl önce

    Yahu el insaf. İlker Aycı çalışanın maaşını asgari ücrete yapılan zamdan daha iyi bir iyileştirme yapmayı planlıyoruz diyor sendikacılarda kalkmış “ işte mücadelemizin meyveleri” diyor.Rol çalın rol. Ne olduğunuzu herkes görsün

    Cevapla
  42. 3 yıl önce

    Bu sendika bir boka yaramıyor zaten ilkey bey çalışanlara bir güvence ver sendikayı def edelim şirketten sendika aidatı ile de ülkede bulunan hasta ithiyaci olanlara SMA hastalarına sakat engellilere yardım edelim bence sendika yiyeceğine gariban yesin

    Cevapla
  43. 3 yıl önce

    Dolar Euro günlük yüzde 3-4 yükselirken yüzde 50 az bile, eski alım gücümüze ulaşmamız için yüzde 150 belki 200 gerekir

    Cevapla
  44. 3 yıl önce

    El salla birader binlerce akraban oldu 😅

    Cevapla
  45. 3 yıl önce

    TGS ye alım var mı? Kimse yazmamış ayıp olmasın.

    Cevapla
  46. 3 yıl önce

    Ya sendika hikayesinden bıktık şu ülkede bağımsız bir kurum yokmu….

    Cevapla
  47. 3 yıl önce

    Asgari ücret %50 arttı. Seve seve yapacaktı o zammı. Ne şükrü? Her şeye %100 zam geldi zaten. Asgari ücret mi kaldı ortada?

    Cevapla
  48. 3 yıl önce

    bizim sendikadan daha bi haber yok. sözde arabulucu süreci içindeyiz.en son atılan mailinin üzerinden 1 ay geçti arabulucu atanmış toplantı oldumu bittimi haberimiz yok.bi zahmet açıklama yapında bununda üzerine konun deyinki biz aylardır ilker beyle görüşüyorduk emaamizin hakkını aldık. infülasyona ezdirmedik diyin bari.sendikacılarda bize desinki arkadaşlar bizde sizler gibi merakla bekliyoruz.gerzekler.

    Cevapla
  49. 3 yıl önce

    Zam yapmasa hanginiz istifa edeceksiniz? Oturup köle gibi çalışacaksınız. Başka bir niteliğiniz yok çünkü. Bu ekonomide bulacak başka iş yok. Oturun ve ses çıkarmayın. Size çay kaşığı ile verilenleri kepçe ile aldıklarını izlemeye devam edin.

    Cevapla
  50. 3 yıl önce

    Hadi iyisiniz, oğul Şimşek in hürmetine İlker Aycı çıkacak tv ye, yine reklamını yapacak🤣

    Cevapla
  51. 3 yıl önce

    ne zammı başkan, buradakilere zam yapmasan bile gidecek yerleri yok. :) :) ancak kendilerini kandırırlar. sakın milletin parasını zamla çarçur etmeyesin.

    Cevapla
  52. %50 üzerinde zama bile burun kiviranlari da anlamiyorum… Mutlu olmak size haram mi kilindi, mutsuzlukla mi lanetlendiniz? Basiretsiz, beceriksiz sendikaniz bile %20-25 lerden bahsederken, üstelik böylesi düsük bir rakamla anlasirsa bunu basari diye üyelerine yutturacak kadar yüzsüz iken, isverenin insafli davranip %50 üzerinde olacak demesi bir mujdedir. Dolar 3 liradan 15 liraya cikmisken, reel enflasyon son 2 yilda % 200 e cikmisken, iylestirme % 200 olmali ki telafi edilsin diye düsünenler haksiz degil kalin realist de degil. Böyle bir imkan olmadigini idrak etmek icin zeka küpü olmaya gerek yok. Realist olup %50 üzerindeki her iylestirmeyi sirketin iyi niyetli bir yaklasimi oldugunu bilip isverene tesekkur etmeli ve daha fazlasi icin gerçekten bizleri temsil edecek bir sendiya geçmenin yolunu bulmaliyiz.

    Cevapla
  53. 3 yıl önce

    İNŞAALLAH Bakalım. Bu işin altından bir bit eniği çıkmaz umarım. Matematiği sağlam olanlar tetikte olsun derim. Yinede umutlanıyor insan. keşke 1 ay önce yapsalardı evi arabayı satmak zorunda kalmazdık. terste kaldık ha bugün ha yarın.Her şeye rağmen hayırlısı olsun.. .

    Cevapla
  54. 3 yıl önce

    Oğlum çok yıprandık yaa.. cidden! biraz rahatlayalım bişey istemiyorum

    Cevapla
  55. 3 yıl önce

    ilker baskanim umutlandirdin bizi. Sendika kur üye olalim. Hem is verenimiz ol hem de temsilcimiz. Zaten celikis in bi halta yaradigi yok.

    Cevapla
  56. 3 yıl önce

    En düşük kademe teknik değilmi ya :)

    Cevapla
  57. 3 yıl önce

    %30 + 15000 TL * saat + çanta + d*ldo . sonuncusu tatmin olmazsınız falan diye promosyon

    Cevapla
  58. 3 yıl önce

    THY Teknoloji ve Bilişim A.Ş. Maaşlarınada bir el atıverin.

    Cevapla
  59. 3 yıl önce

    Ya seçim 2023 de arkadaş. Takip et biraz etrafı

    Cevapla
  60. 3 yıl önce

    Okuman anlaman yok sanırım %50 nin altında olamıyor

    Cevapla
  61. 3 yıl önce

    Verirler verirler seçim var bu sene seve seve verirler merak etme

    Cevapla
  62. 3 yıl önce

    Yeme bizi İlker Aycı keserken çatır çutur verirken bir parmak bal. Ateşe olayım diye şirketi unuttun

    Cevapla
  63. 3 yıl önce

    Kokpit 50 kabin ve teknik maksimum 30

    Cevapla
  64. 3 yıl önce

    habom gibi leş oluşumda 2013 giriş mühendis 2650tl, dönem kuru 1.79 : 1400 dolar. o dönem tk mühendis 4000tl yani 2100dolar.bugün tk giriş mühendis : 400 dolar….

    Cevapla
  65. arkadaşlar gaza gelmeyin. Bunlar bu parayı vermez. Bi nane uydururlar. Kokpit alır gerisi hava alır buraya yazdım.

    Cevapla
  66. Arkadaşlar bir sabir yahu TİS te zam oranı sabittir. Herkese aynı zam % yapılır zam oranını %50 üstü diye ifade etmiş AYCI. 2 dakikda bin algıya girmeyin, kaldı ki %50 zam bile suan komik oran hergün maaşlarımız %2-%4 eriyor! %50 verse dahi 2 sene önce ki alım gucunun yarısına bile erişemiyoruz! Türk kahvesi paketi 2.5tl idi dün baktim 10tl olmus yarın yine zam gelir 12.5tl olur yani %250 zamlanmıs o yüzden %50 çok komik bir rakam. Dandik clio olmus 350bin tl. Algıyı bırakıp hakkımızı isteyelim! Tavsiyem o dur. Saygılar…

    Cevapla
  67. 3 yıl önce

    fred flintstone yeme bizi. vermeyen 👌

    Cevapla
  68. 3 yıl önce

    Seni görünce bile insanın çalışma şevki kırılıyor. Ayrıldığında şirketten kaç kişi sana hakkını helal edecek otur ve iyi düşün..

    Cevapla
  69. 3 yıl önce

    yüzde elli üzeri diyorlar ama yüzde 9 luk eksiğimiz var daha, ocakta alacağımız zam var daha bunları da unutmasınlar. Arada kaynamasın SALAK yerine konmaktan bıktık artık. Ama yine bi dümen çeviriyorlardır bunlar.bakalım görelim neler olcak. Daha çok saydırtırlar bunlar kendilerine.

    Cevapla
  70. 3 yıl önce

    öyle yapılacak zaten. çok alana az, az alana çok zam. herkese yüzde 50 gibi bir olay yok. en düşük maaşa yüzde 50 zam yapılacak. kademe kademe azalacak.

    Cevapla
  71. 3 yıl önce

    Arkadaşlar yüzde 50bile zaten az tabiki en az okadar yapmaları gerekiyordu lütfen beklemiyorduk çok bu gibi saçma sapan yazılar yazmayın durum ortada senin pyasadaki değerinle eş olman için %110 alman gerekiyor ama 50ninde altında zaten yapmamaları gerekiyordu o yüzden sevinç naraları atmayın bunlar 50yle havalara uçtu demesinler lütfen değerinizi bilin

    Cevapla
  72. 3 yıl önce

    Gaz almayı iyi biliyorlar.ama insanlara verdiği umudu unutup üçe beşe razı olun deyip enflasyonuda işin içine katarlarsa vay hallerine(halimize).

    Cevapla
  73. 3 yıl önce

    Arkadaşlar dereyi görmeden paçalara sivamayalim kademeli zam yapabilirler çok alana az,az alana çok ve bunun içine yılsonu enflasyon farkiinida koyabilirler çok umut baglamayalim zaten sendika Allah’a emanet bir b…ka yaradiklari yok.

    Cevapla
  74. 3 yıl önce

    yeme beni ilko

    Cevapla
  75. 3 yıl önce

    napak inanak mı

    Cevapla
  76. 3 yıl önce

    bizim celik comak is bu haberden sonra bile yuzde 25 falan teklifle gider isverene. allahin basiretsizleri

    Cevapla
  77. 3 yıl önce

    Sendikadan rahmet mesajı bekleriz biz :) Allah rahmet eylesin . İşker başkanda bize sürprizler yapsın …. Anlayana sivrisinek saz . Anlamayana davul zurna az . asgari ücret açıklandıktan sonra sendika yöneticileri delege gruplarından arkadaşlar bizde sizin gibi merakla bekliyoruz diyor :) komedi .

    Cevapla
  78. arkadaşlar malesef zamla ilgili pek iyi duyumlar almadım. şirketimiz ülkemizin geçtiği ekonomik süreçte en çok etkilenen düşük gelir gruplarına yüzde 50den başlayacak şekilde gelir arttıkça azalan oranlarda zam yapacakmış. bu durumda kokpit için planlanan zam oranı yaklaşık olarak 17.5 olacakmış.

    Cevapla
  79. 3 yıl önce

    Aidat saltanatıyla tahtlarında keyif süren işe yaramazlar. Utandınız mı arsızlar? Aylardır ücret maddelerine bile geçemeyen muhatap alınmayan, Koluna ismi yazdıran görgüsüz Fero, şimdi peşine taktığı yeşil ve mavi kuklalarınla utanmadan bu yüzden süreci uzattıkta, mücadele ettik de diye kendi satmaya da çalışırsın. Ezikler bir kez daha ne kadar işe yaramaz, yalancı ve rezil olduğunuz ortaya çıktı. İşverenin merhameti olmazsa sizden anca rahmet mesajlarıyla sürünüp gidicez

    Cevapla
  80. 3 yıl önce

    Arkadaşlar hepinizinde bildiği üzere asgari ücret açıklandı. Bizlerde bunun açıklanıp genel merkezin revize edeceği rakamı sizler gibi merak ediyoruz. Bunun içinde elimizden gelenin fazlasını inşallah yaptırtmaya çalışacağız. Ve en ufak bir bilgi aldığımızda buradan bu bilgileri paylaşacağız.Dedi yeşil listenin önde gelen liderleri :) bugün bu mesajı paylaştı sendikacı yöneticiler. Demişki bizlerde sizler gibi merakla bekliyoruz :) demezlermi adama benim gibi merakla bekliyorsan neden sendikacı oldun gel beraber merakla bekleyelim gardaş … Bizde biliyorduk patron yeri gelir keser yeri gelir uygular verir. Sendika ne işe yaracakki…büyüksün ilker Başkan

    Cevapla
  81. 3 yıl önce

    Tahmin edilenlerden bile fazla şirketimiz yine farkını ortaya koydu.

    Cevapla
  82. 3 yıl önce

    Bir kere şaşırtın bizi. Bir kere ‘ulan iyiki bu şirkette çalışıyoruz ‘ diyebilelim. İlker bey bu sefer çalışan dostu olduğunu göstermenin tam zamanı. Şirkete aidiyeti kazandırmanın tam zamanı.

    Cevapla
  83. Bana biraz hava gazi gibi geldi ama hayirlisi.. teknikte tis sakiz gibi uzamişken AO da ise daha tis gorusmeleri bile başlamamişken boyle bir açıklama anca gaz alma açıklaması olabilir. Diyelimki asgari ucretteki gibi %50.44 zam yapacak. Ve bunu yilbasindan once yapacaksa o zaman tekniğe 50.44, AO ya 50.44+ tis geregi ekstra zam mi yapacak. Bi dumenler donduruyorlar ama bakalim. Tekniğin zam orani umarim AO nun zaminin yaninda güdük kalmaz.

    Cevapla