featured

CRJ2 uçağı Chelyabinsk inişte pistten çıktı

32 yolcu ve 3 mürettebatla Kazan’dan Chelyabinsk’e Rusya iç hat seferini RT-567 numaralı uçuşunu gerçekleştiren UVT Aero Canadair CRJ-200 uçağı, Chelyabinsk’e lokal saat ile 02:32’de indi.
Ancak pistten çıktı ve yaklaşık 10 metre sonra durdu. Yaralanan olmazken, herhangi bir hasar almayan uçak kısa bir süre sonra aprona çekildi.

Bu pistten çıkma olayı ve piste bir bomba yerleştirildiğini iddia eden bir bomba ihbarı nedeniyle havaalanı saat 08:00’e kadar kapalı kaldı.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ uvt crj2 vq boq chelyabinsk 211201 1 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ uvt crj2 vq boq chelyabinsk 211201 2 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ uvt crj2 vq boq chelyabinsk 211201 3

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir