featured

TEC'de Birleşik Metal Kazandı

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen TEC çalışanlarından gelen bir mesajla başlayan süreç devam ederken önemli bir gelişme oldu. TEC çalışanları Birleşik Metal İş’den koparılma girişimlerine geçit vermediler ve Birleşik Metal İş’de karar kıldılar.  TEC çalışanlarının çoğu  tercihini Birleşik Metal’den yana kullandı.
TEC çalışanlarının bu kararının şirket yönetimleri tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 Yorum

  1. 9 yıl önce

    Tec de verilen bu savaş o sendikayi istiyoruz bu sendikayi istiyoruz savaşi değildi burda verilen savaş işçinin sendika seçme hakkina kimsenin karişamayacağini gösterme savaşiydi.Kimse kendi şirketimizde seçicegimiz sendikayi bize söyleyemez biz istediģimiz sendikayi seçeriz savaşiydi.her yerde oldugu gibi burdada korkak ve hainler oldu ama insanlar birlik olunca neler olacağini onlar da gördü hepimiz için hayirlisi olsun.

    Cevapla
  2. 9 yıl önce

    Thy teknik birleşik metale geçemediyse bunun sorumlusu…hat teknisyenleridir….çok şey vaat ettiler hatçılara ve onlar thy teknik çalışanlarını kompozit,revizyon ,komponent atelyelerini sattılar halbuki üye sayısı 1900 bulmuştu ama bu açgözlü korkak guruh yüzünden kaybetti thy teknik ….siz o lisanla bile bu delikanlılığı gösteremiyorsunuz…işte böyle cs olmayanlar ahzının payını alır lisanlarınızın hiç bir önemi yok artık..müstehak size….

    Cevapla
  3. 9 yıl önce

    yaşlı korkak dinazorlar ve yeni yetme badem habomcular yüzünden thy teknik çelik iş sendikasına geçti. sizleri tebrik ediyorum. dik duruşunuzu devam ettirin.

    Cevapla
  4. 9 yıl önce

    Hepinizi tebrik ediyorum helal olsun asil insanlar..

    Cevapla
  5. Hayirli olsun , tum tec çalışanlarini dik duruşundan dolayi Tebrik ediyorum.

    Cevapla
  6. 9 yıl önce

    Okadar Çok İstedikki Birleşik Metali Thy teknikte ama Malesef ki Tehtid Edildik Halada Çelik İşi İstemiyoruz Adamlarda Yüzde Yok Buraya Gelmeye Saatleri Bile kendileri dağıtamadılar bunlara hakkım haram olsun

    Cevapla
  7. 9 yıl önce

    “Özgür iradenin” zaferi!

    Cevapla
  8. 9 yıl önce

    thy teknik çalışanları sizin kadar delikanlı olsalardı su an saçma sapan genelgelerle 3 kuruşluk saatlerle ve çelik çomak işle uğraşmıyor olacaktık hepinizi tebrik ediyor alınlarınızdan öpüyorum.insanlar layık oldukları gibi yönetilirlermiş…

    Cevapla
  9. Istedikten sonra olmayacak sey yokmus demekki. Bu olay habom ve tt de ki abilerimize ornek olur umarim. Biz ki bi avuc topluluk bunu yaptiysak siz neler yapmazsiniz..

    Cevapla
  10. 9 yıl önce

    şirket de işçinin yerinde olsa aynısını yapardı
    değişen hiç bir şey olmaz işçi istemediği sürece

    Cevapla
  11. 9 yıl önce

    ileri demokrasinin beşeği amerikan şirketine saygılar

    Cevapla
  12. 9 yıl önce

    işçi istedği sendikayı seçmiş işverenin buna saygı duyması gerekir bu saatten sonra

    Cevapla