featured

FTI, Onur Air’in Holiday Europe’u ile çalışacak

Aegean, Condor, Corendon, Lufthansa ve Sunexpress ile çalışan FTI Bulgaristan’da Onur Air %49’una sahip olduğu Holiday Europe ile Almanya’nın dört havaalanından haftada 53 uçuş için anlaştı.

FTI Genel Müdür Ralph Schiller, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada çalışmakta oldukları havayolları yanında Holiday Europe ile Yunanistan, İspanya ve Türkiye’ye uçuşlar programladıklarını söyledi.

Holiday Europe CCO’su Richard Brodrecht de, FTI için; Düsseldorf, Frankfurt, Leipzig / Halle ve Münih havalimanlarından haftada toplam 53 uçuş yapacaklarını söyledi. (turizmgazetesi)

ONUR AIR’İN İÇİ BOŞALTILIYOR MU? İKİNCİ BİR ATLAS REZALETİ Mİ YAŞANACAK?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. 4 yıl önce

    Kuyruk yabancı, Sen yapmayacan,yapamazsın! Senin kuyruğunla wetlease yapsan bile Avrupa izin vermiyor.Yani Onur Air in Türkiye uçuşlarının başlaması önemli olan.O lşrket sözde Bulgar şirketi Ohy ile bir bağı yok!

    Cevapla
  2. Abi, bu uçuşları Onuruairin kendi ekiplerimi yapacak! Bunu teyit eder ve haber yaparsanız daha doğru olacaktır. Çünkü, Onurair yönetimi böyle haberler ile tamamen bir algı operasyonu yapıyor ve sanki işler gayet normal ve kısa sürede düzelecek imajı veriyor. Oysa geçen kış holiday Europe altında Onurair ekibi sadece bir hafta uçabildi ve ikinci hafta Almanya Türk registration altında uçamayacağımızı söyleyerek herkesi eve geri yolladı. Maalesef Türk ekipleri Holiday Europe için wet lease olmadıkça uçamaz. Bu sebep ile Onurair yönetimi göz boyamak yerine açık ve net bir açıklama yapıp ivedi olarak çalışanlarının, ailelerinin, evlatlarının istikbali ile oynamayı bırakıp bu belirsiksizklere bir açıklama getirme haysiyeti göstermelidir.

    Cevapla
  3. adamlar filmi oynamya bile başladılar, işe yarayan herşeyi holiday group!a kaçır sonra battım de kapat ve millet aç kalsın, abv!!!

    Cevapla
  4. 4 yıl önce

    OMSnin yöneticileri Onur’unkiler değil mi? Holiday Europe un uçakları Onurun uçakları değil mi? Onur kendi çalışanlarının parasını verdi mi ki yeni şirket kurmaya para ayırmış? Yine yeni yeniden birileri mi mağdur edilecek maaşları verilmeyerek yoksa içini boşaltma operasyonu mu bu?

    Cevapla
  5. 4 yıl önce

    Holiday Europe ait üç uçak (2 A321-N ve 1 A321 Ayt T2 de, bu uçuşları ohy ekipleri mi yapacak?

    Cevapla
  6. 4 yıl önce

    Onur Air Bulgaristan’daki yeni kurulan firmanın yüzde 49 una sahip alacaklılar iş işten geçmeden onur air e alacakları için yasal süreç başlatmalı yoksa kör oğlu misali atı alan Üsküdar’ı geçer…Ve ya tam tersi Onur Air e Bulgaristan’daki yeni kurulan firma can suyu olabilir böyle bir süreçte…. Bir an önce onur air tarafından basın açıklaması yapması lazım ki bu tür spesifik haberlere cevap vermeli

    Cevapla
  7. 4 yıl önce

    Beklenen olmaya başladı. Yavaş yavaş tüm filo oraya gidiyor. Alacaklılar Onur Air den alacaklı. Holiday Europe nin borcu yok. Hadi bakalım alın birikmiş paraları.

    Cevapla