featured

United Airlines Dreamliner'i Rekor Uçuşu

2016 Yılında; havayolu devleri arka arkaya büyük atılımlar yapıyor
Dünkü haberimizde Qatar Havayolların’nın Doha’dan(Katar) Auckland’e (Yeni Zelanda) tam tamına 14 bin 500 km. ve 18½ saatlik bir uçuş gerçekleştireceği haberini vermiştik.
Bugün; United Airlines  Boeing 787-9 Dreamliner uçakları ile San Francisco’dan Singapur’a nonstop uçacağını duyurdu. United’a göre; yeni rota Dreamliner için dünyanın en uzun uçuşu olacak. Aynı zamanda şirket Amerika Birleşik Devletleri’nden Singapur’a nonstop uçan tek havayolu durumuna geliyor.
Uçuşlar; 1 Haziran’da başlıyor. 252 Kişilik kabinde; 48 BusinessFirst ve 204 Coach koltuk düzeni hazırlanıyor. Coch koltuklarda; 88 Ekonomi Plus oturma yerinde ekstra bacak uzatma genişliği mevcut.
Bu uçuşlar konusunda çok heyecanlı olduklarını dile getiren sözcü Marcel Fuchs,  uzun zamandır beklenen bir hizmetin gerçekleşmesinin Boeing 787 Dreamliner’ın yeni sürümü ile mümkün olduğunu bildirdi. San Francisko’nun batı yakası üssü ile Singapur arasında yolculara eşsiz avantajlar sunulacağını ilave etti. Fuchs’a göre; San Francisco’ya gelen yolcuların, Amerika genelinde diğer şehirlerle bağlantı kurabilme konusunda pek çok seçenekleri olacak.
 
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir