featured

FATİH PORTAKAL'DAN THY'YE SİTEM

FOX Ana Haber Sunucusu FATİH PORTAKAL, instagram hesabından yaptığı paylaşımla Türk Hava Yolları’nın gazete sansürüne gönderme yaparak sitemde bulundu. Bilindiği üzere Türk Hava Yolları uçaklarında BirGün, Cumhuriyet, Sözcü, Evrensel, Korkusuz, Yeniçağ, Milli Gazete ve Yurt gazetesi gibi yayınlar bulunmuyor.
FATİH PORTAKAL’ın O PAYLAŞIMI;
Yurtdışından geliyorum. Kabine girerken gazete bakayim dedim. Yine tek sesler, renkli sayfalar. Almadan geçtim gittim. Üzgünüm ama çok da rağbet yoktu renkli sayfalara.. @TK_TR vazgeçin artık bu ayırımcıliktan. İnternet denen bir şey var. ✈️
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ fatihpor 1

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 Yorum

  1. 5 yıl önce

    İstediği gazeteyi koyar istediğini koymaz. Sonuçta gazeteler mecburiyetten değil, THY’nin ikramı olarak sunuluyor. Ayrıca teknoloji o kadar geliştiği halde hala kağıda basılı gazete okuyorsa bıraksın bu işleri, gitsin bir yerlerde bir mağarada yaşasın.

    Cevapla
    • 5 yıl önce

      Ne demek istediği gazeteyi koyar. Adı üstünde Türkiye’nin hava yolu. Uçuşlarında çeşitli gazete okuyan yolcular var.
      Mademki ikram, tüm yolcu profilini düşünmesi gerek. Ayırım yapmadan tüm gazeteler olmalı. Bu kadar basit bakmayın
      Bu konuya.

      Cevapla
    • 5 yıl önce

      Uçak ve havayolu babasının malı olsa, belki haklısınız, ama dedelerimin, babalarımın ödediği vergiyle kurulan bir milli havayolunda keyfi hareket edemez. Kaldı ki kendi malı bile olsa, müşterisinin istediği gazeteleri koymalıdır. Ben para verip bilet aldığım bir uçakta, benim zevkime göre şeyler de olsun isterim. Ne yani, İngiliz Havayolları ile mi uçalım, milli havayolumuz varken? Biraz adil düşünelim, lütfen. Her zevke, her isteğe, başkalarına zarar vermedikçe saygılı olalım lütfen.Mağaralara girmemize gerek yok, hep birlikte mağaralardan çıkalım, yeter.

      Cevapla
    • Zihniyet aynı zihniyet, ikram olsun da ne olursa olsun, boş mezar verseler girer yatarsınız, avanta olsun da okumasak da alır mangalda tutuşturmalıl yaparız akitti stardı ıvırdı zıvırdı, nasılsa ceplerindendekini harcıyorlar, doktora, öğretmene devlet memuruna “vergimle ödeniyor senin maaşın” diye çemkirebilen bir mantıksızlık nasıl olur da oyuyla seçtiği siyasetçinin karşısında süklüm püklüm olur anlamak imkansız, olsa olsa güce tapınma, eziklik, özgüven eksikliği ile açıklanabilir, Allah sonumuzu hayır etsin !

      Cevapla
    • 5 yıl önce

      Salak evladım

      Cevapla
    • 5 yıl önce

      Bazı şeyler geleneksel olarak aktarılır. Sizin dedelerinizin vergileri ile kurulan thy de ‘nasıl ki zamanında şimdiki gazeteler olmuyorsa. Şimdi de bu gazeteler yok.’ İlgili zamanın, genel müdürün yakınının cümlesidir, alıntılanmıştır.

      Cevapla
    • ahmet torpilli merkez calisani oldugu icin 1600 da turnikelere girdigi icin normaldir bu yorumu

      Cevapla
  2. 5 yıl önce

    yani yanli devlet olursaniz yarin sapka düşünce kimse gözünüzün yasina bakmaz

    Cevapla
  3. 5 yıl önce

    zamanında genel mudurluge 10 balya zaman gelirdi simdi 1 tane bile yok hayret

    Cevapla