featured

5 YIL SONRA İLK KEZ

Ryanair, 5 yıl aradan sonra ilk kez Dublin-Muğla seferini yaptı.

Avrupa’nın büyüyen havayolu şirketi Ryanair, 5 yıl aradan sonra ilk kez Dublin-Muğla uçuşunu gerçekleştirdi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras İrlandalı turistleri havalimanında çiçeklerle karşıladı.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ 5 yil aradan sonra geldiler gullerle karsilan 3 12015823 o

Avrupa‘nın en büyük bütçeli hava yolu şirketi Ryanair, 5 yıl aradan sonra ilk kez Dublin-Muğla seferini gerçekleştirdi. İrlanda’nın başkenti Dublin’den Bodrum’a gelen turistleri havalimanında Bodrum Belediye Başkanı tarafından çiçeklerle karşılanınca turistler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

İrlanda’nın başkenti Dublin’den 189 yolcusuyla havalanan uçak, öğle saatlerinde Milas-Bodrum Havalimanı‘na iniş yaptı. Bir çoğunun Bodrum’a ilk kez gelen turistleri havalimanında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile Belediye Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt, BODER Başkanı Halil Özyurt, BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, TAV işletme Koordinatörü İclal Kayaoğlu ve TGS İstasyon Müdürü Cihan Erdinç karşıladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir