featured

TAV Protokolü İŞKUR’la Yapıldı! Binlerce Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak

TAV protokolü İŞKUR’la yapıldı. Havalimanları iş ilanlar ile binlerce güvenlik görevlisi alımı ve personel alımı yapılacak. İlkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar başvurabilir.
TAV Havalimanları ile İŞKUR arasında “İşbaşı Eğitim Programı” protokol anlaşması imzalandı. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Ali Sürmen Toplantı Salonu toplantı salonunda düzenlenen imza töreninde İŞKUR İstanbul İl Müdürü Muammer Coşkun, program hakkında sunum gerçekleştirdi. Coşkun, iş arayanların olduğu kadar işverenin de önemli sayıda eleman aradığını ve bu programla işçi ve işverene önemli avantajlar sağladıklarını söyledi.
TAV Havalimanları Dış İlişkiler Direktörü Mehmet Erdoğan İŞKUR’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. TAV’ın 350 kişilik kadrodan 56 bin çalışanı olan bir kuruma dönüştüklerini anlatarak, “İŞKUR ile yapacağımız işbirliğinin genç arkadaşlarımızın istihdamını, meslek edinmelerini, mesleklerini geliştirmelerini dolayısıyla kendilerini geliştirmelerine katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi. TAV Havalimanları Dış İlişkiler Direktörü Mehmet Erdoğan ile İŞKUR İstanbul İl Müdürü Muammer Coşkun tarafından protokol anlaşması imzalandı.
Ülkemiz içerisinde ve yurt dışında hizmet veren TAV Havalimanları verdikleri hizmetler ile kendi sektöründe öncü şirket olarak bilinmektedir. Havalimanı işletmeciliği konusunda hizmet veren firma birçok farklı pozisyonda elaman alımı yapmaktadır. İşe 1997 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali ihalesi ile başlayan TAV bugüne kadar birçok farklı havalimanı işletmeciliği görevini başarıyla yürütebildi.
TAV resmi internet sitesi üzerinden açık pozisyonlar kısmındaki ilanlar üzerinden başvuru yapabileceksiniz. İnternet sitesi üzerinden başvuru yapabilmeniz için sizden gerekli bilgiler toplanarak ve gereken ilana başvuru kabul edilecektir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir