3. Havalimanı işçileri eylemde

Üçüncü Havalimanı inşaatında çalışan işçiler, servislerin yetersiz olması nedeniyle yağmur altında kuyruklar oluşmasını protesto eylemi yapıyor. Aynı zamanda dün akşam saatlerinde servis yolunda yağmura bağlı olarak yaşanan kazada iki işçinin öldüğü, çok sayıda yaralının olduğu belirtiliyor.
İstanbul Üçüncü Havalimanı inşaatında çalışan işçiler, servislerin yetersiz olması nedeniyle yağmur altında kuyruklar oluşmasını bu sabah saatlerinde başladıkları eylemle protesto ediyor. Dün akşam saatlerinde servis yolunda yaşanan kazada iki işçinin öldüğü, çok sayıda yaralının olduğu belirtiliyor. Yağmur ve servis yetersizliğinin etkin olduğu ölümlü kaza işçilerin eyleminde etkili oldu.
29 Ekim’deki açılışa yetişmesi için kapasitelerinin üzerinde çalışmaya zorlanan binlerce işçi bu sabah eyleme başladı. Yağmur altında bekleyen işçiler servis araçlarının çıkışını engelledi. Akpınar yerleşkesinde “Yönetim istifa” şeklinde slogan atan işçilere, yapılan merkezi anons ile servis sorununun bir hafta içinde çözüleceği sözü verildi. İşçilerin bekleyişi sürüyor. (haber.sol.org.tr)
 

Exit mobile version