21 YAŞINDA PİLOT OLDU TAŞIMADIĞI ÜNLÜ KALMADI

Dokuz yıldır pilotluk yapan 30 yaşındaki Perez, kullandığı özel jetle futbol sahalarının yıldızlarından politikacılara birçok ünlüyü bir yerden alıp bir yere götürüyor.
Embraer Legacy 600 tipi bir uçak kullanan Alejandra Manríquez Pérez, Instagram paylaşımları sayesinde kendisi de bir anda dünyanın tanıdığı birine dönüştü.
Alejandra Manríquez Pérez’in havacılık aşkı henüz 18 yaşındaşken havaalanında müşteri hizmetleri görevlisi olarak işe girdiğinde başladı.
O dönemde uçaklarla arasında beklenmedik bir “aşk” doğdu. Üç yıl sonra da ABD’nin California kentine gidip pilotluk eğitimi aldı.
Ondan sonra da kokpitte uçağı kumanda etmeye başladı. “İşimin bir parçası olarak özel jetleri kullanıyorum. Durum böyle olunca da yolcularımın birçoğu ünlüler, iş insanları, politikacılar ve tanınmış sporcular oldu” diye anlatıyor genç kadın.
Durum böyle olunca da Alejandra Manríquez Pérez her uçuşunda yolculuk ettiği ünlülerde çektirdiği hatıra pozlarını Instagram’da paylaşmaya başladı.
Ondan sonra da bir anda takipçi sayısı arttı ve genç kadın bir Instagram fenomeni haline geldi.
Genç kadının taşıdığı ünlülerden Formula 1 pilotu Sergio Pérez ve Ronaldo gibi isimler sadece birkaçı.
 
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ meksikali pilot alejandra manr quez perez 9466415 6909 m



Exit mobile version