21 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ UÇAK BİLETİ

Katar Havayolu şirketi öğretmenlere ücretsiz uçak bileti dağıttığını duyurdu.

“Öğretmenlerin emeğini 21.000 ücretsiz biletle kutluyoruz”  başlığı adı altında düzenlenen kampanyada, “Minnettarlığımızı göstermek için 21.000 öğretmene ücretsiz uçak bileti hediye ediyoruz.” denildi.

Katar hava yolları tarafından yapılan açıklamada, “Dünya Öğretmenler Günü vesilesiyle dünya çapında tüm öğretmenlere verdikleri emekler ve kendilerini dünyanın tüm öğrencilerini eğitmeye adadıkları için teşekkür ederiz. Yüksek bir eğitim standardı sunma konusundaki adanmışlığınız bu belirsiz zamanlarda bize ilham vermeye devam ediyor. Minnettarlığımızı göstermek için 21.000 öğretmene ücretsiz uçak bileti hediye ediyoruz.* Bir öğretmen olarak şunlara sahip olacaksınız:

– Hak ettiğiniz tatil deneyimini yaşayabilmeniz için dünyanın her yerindeki destinasyonlarımızdan herhangi birine ücretsiz Ekonomi Sınıfı bir bilet.
– Kendiniz, bir arkadaşınız veya bir aile bireyi için kullanabilmeniz adına Qatar Airways ile gelecekteki bir uçuş için %50 indirim.

2021 Qmil kazanın: Privilege Club’a bugün katılın ve ücretsiz uçuşlar, kabin yükseltmeleri, dinlenme salonu erişimi ve ekstra bagaj hakkı gibi çeşitli pekçok ödül için kullanabileceğiniz 2021 Qmil kazanın.

*Şartlar ve koşullar vardır. Lütfen bu promosyonda geçerli olan mesleklere bakın ve seyahat ederken gerekli tüm belgeleri yanınızda bulundurduğunuzdan emin olun.

Ücretsiz biletlere kaydolmak için formu doldurun

5-7 Ekim 2020 tarihleri ​​arasında ülke başına günlük olarak sınırlı sayıda promosyon kodu dağıtılacaktır. Promosyon kodu tahsisi her gün Katar saatiyle 04: 00’te (GMT +3) yenilenecektir. ” ifadelerin kullanıldı.

ÜCRETSİZ UÇAK BİLETİ KATILIM KOŞULLARI

Uygunluk koşulları Bu girişim kesinlikle yalnızca Okul Öğretmenleri tarafından kullanılabilir. Uygun öğretmen meslekleri ve İş Türleri şunlarla sınırlıdır: Sınıf Yardımcı Uzmanı, Öğretim Asistanı ve Yedek, Müdahale ve Kaynaştırma Uzmanı, Eğitmen, Kıdemli Lider, Erken Çocukluk Öğretmeni, Öğrenci danışmanı (Rehber Öğretmen), İlkokul Öğretmeni, Ortaokul Öğretmeni, Standart Öğretmen, Sınıf Öğretmeni , ESL Öğretmeni, Özel Eğitim Öğretmeni , Öğretmen Yardımcısı, Mesleki Eğitim ve Öğretim (VET) Eğitmeni, Okul Öncesi ve İlk Yıllar Uygulayıcısı ve Sınıf Teknisyeni.

Uygun katılımcılar, Qatar Airways’in Doha üzerinden doğrudan uçuşlar gerçekleştirdiği bir ülkede ikamet etmelidir.

Bir promosyon kodu alan ve ücretsiz bir uçuş rezervasyonu yapan başarılı katılımcılar, kalkış sırasında havaalanı check-in masasında aşağıdaki orijinallik belgelerini sunmalıdır: 

Kampanya kayıt formunda verilen bilgilerle eşleşen, mesleği, çalışılan ülkeyi, Personel Kimlik Numarasını veya Referans Numarasını açıkça belirtmesi gereken Kurum veya Mevcut İstihdam Okulundan resmi, damgalı ve imzalı bir mektup. Bu mektubun kopyaları veya fotoğrafları kabul edilmeyecektir. www.kamupersoneli.net

Bir İstihdam Kimliği veya Referans Numarası Sertifikası. Bir “Referans Numarası”, bir Eğitim Kurulu veya Bakanlık Sicili tarafından atanan bir Profesyonel Öğretmen Kayıt Numarası ile ilgilidir.

Herhangi bir müşterinin, normal pasaport belgelerine ek olarak, gerekli fiziksel orijinallik belgelerini, yani Resmi İstihdam Mektubu, Personel Kimliği veya Referans numarası sertifikasını sağlamaması durumunda, biniş reddedilecektir.

Ücretsiz Uçuş Promosyon Kodu koşulları

Katılım süresi: 5 Ekim 2020 – 7 Ekim 2020.

Seyahat dönemi: 20 Ekim 2020 – 30 Eylül 2021. Tüm Seyahatler 30 Eylül 2021 tarihine kadar tamamlanmalıdır.

Promosyon kodu kaydı ve tahsisi: 

Kayıt formunda sunulan kişisel bilgiler (Adı, Soyadı, Pasaport numarası), Ücretsiz Uçuş Promosyon Kodunu kullanan ana rezervasyon yapan kişinin (Öğretmen) bilgileriyle eşleşmelidir.

Kayıt formunda sunulan tüm bilgiler nihai kabul edilir ve hiçbir zaman değiştirilemez.

Tüm girişler incelemeye ve doğrulamaya tabidir.

Başarılı katılımcılar, qatarairways.com’a kayıt olduktan sonra 48 saat içinde bir onay e-postası alacaklardır. Ücretsiz Uçuş promosyon kodu, başarılı katılımcıya formda verilen bilgilere göre atanır ve devredilemez. Promosyon kodları 21.000 ile sınırlıdır ve giriş doğrulama ve incelemeye tabi olarak ilk gelene ilk hizmet esasına göre sunulur.

Girişim dönemi boyunca ülkeye göre günlük kod tahsisi yapılacaktır.

Tahsis her gün Doha saatiyle 04: 00’te (GMT + 3) yenilenir.

Qatar Airways, katılımcıların birden fazla promosyon kodunu güvence altına almak amacıyla çeşitli e-posta adreslerini kullanarak birden fazla giriş kaydettiği durumlar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, ücretsiz bir bilet için yanlış kimlik veya dolandırıcılık faaliyetlerinden şüpheleniliyorsa, katılımcı girişlerini diskalifiye etme veya herhangi bir rezervasyonu önceden bildirimde bulunmaksızın iptal etme hakkını saklı tutar.

Promosyon kodu kullanımı:  

Promosyon kodu kullanma süresi: 7 Ekim – 1 Kasım 2020.

Seyahat periyodu: Rezervasyonlar, ilk uçuşun kalkış tarihinden en az 14 gün önce yapılabilir. Tüm Seyahatler 30 Eylül 2021 tarihine kadar tamamlanmalıdır.

Promosyon kodu, bir yetişkin bileti (12 yaş ve üstü) için tek bir rezervasyon için geçerlidir ve kod paylaşımı ve hatlar arası ortaklıklar hariç, dünya çapında Qatar Airways tarafından işletilen dönüş (gidiş dönüş) güzergahlarında geçerlidir.

Ücretsiz Uçuş Promosyon Kodu, uçuş araması sırasında rezervasyon widget’ına girilmelidir.

Uçuş araması sırasında Ücretsiz Uçuş Promosyon Kodu doğru girilirse, özel indirimli ücret, uçuş seçimi sayfasında kırmızı yıldız işareti “*” ile işaretlenmiş olarak gösterilecektir.

Ücretsiz biletler, Economy Class Promosyon ücret ailesinde “W” rezervasyon sınıfı ile sınırlıdır. Ücretsiz Uçuş Promosyon Kodu kullanıldığında, uçuş seçiminden sonra Fiyat Dökümünde bulunan “yolcu başına ücret” ve “taşıyıcı tarafından uygulanan uluslararası ek ücret” tutarlarından feragat edilecektir. Ancak, diğer tüm vergiler, hizmet ücretleri veya standart piyasa ücretleri yolcular tarafından ödenecek ve rezervasyon sırasında gösterilecektir.

Qatar Airways, bir müşterinin uçuş arama işlemi sırasında Ücretsiz Uçuş Promosyon Kodunu girmemesi ve yukarıda belirtilen süreci takip etmemesi nedeniyle daha yüksek bir ücret ödemesi durumunda para iadelerinden sorumlu olmayacaktır.

Başarılı katılımcılar, Ücretsiz Uçuş Promosyon Kodunu kullanarak yalnızca bir rezervasyon yapma hakkına sahip olacaktır.

Aynı katılımcı tarafından birden fazla rezervasyon yapılırsa, ilk rezervasyon muhafaza edilecek ve sonraki rezervasyonlar önceden haber verilmeksizin otomatik olarak iptal edilecektir.

Ücretsiz Uçuş Promosyon Kodu başka herhangi bir teklif veya promosyonla birleştirilemez. Koltuklar sınırlıdır ve müsaitlik durumuna bağlıdır, Ücretsiz Uçuş Promosyon Kodu alındıktan sonra, lütfen en kısa sürede qatarairways.com’da kullanın.

İstemsiz uçuş iptali veya rotanın yeniden belirlenmesi durumunda, yolcu daha fazla ayrıntı için en son Güvenle Seyahat politikasını kontrol edebilir.

Diğer hüküm ve koşullar geçerlidir, lütfen değişiklik ücretleri ve teklife dahil olan rezervasyon sınıfına ilişkin konaklama koşulları hakkında daha fazla ayrıntı için rezervasyon sırasında ücret kurallarına bakın.

Gelecekteki Seyahat Promosyon Kodu koşulları

Seyahat dönemi: 20 Ekim 2020 – 30 Eylül 2021. Rezervasyonlar, ilk uçuşun kalkış tarihinden en az 14 gün önce yapılabilir. Tüm seyahatler 30 Eylül 2021 tarihine kadar tamamlanmalıdır.

Promosyon kodu kullanma süresi: 7 Ekim 2020 – 1 Kasım 2020.

Promosyon kodu teyidi: Ücretsiz uçuş rezervasyonu yapıldıktan sonra müşteriler, rezervasyon onay sayfasında ve e-postada Gelecek Seyahati Promosyon Kodunu bulacaktır.

Gelecek Seyahat Promosyon Kodu, bir yetişkin bileti (12+ yaş) için tek bir rezervasyon için geçerlidir ve promosyon kodu kullanılarak rezervasyon yapıldıktan sonra devredilemez.

Future Travel (Gelecek Seyahat) Promosyon Kodu, kod paylaşımı ve hatlar arası ortaklıklar hariç olmak üzere, Qatar Airways tarafından dünya çapında gerçekleştirilen dönüş seferleri için geçerlidir.

Gelecek Seyahat Promosyon Kodu, uçuş araması sırasında rezervasyon widget’ına girilmelidir

Gelecek Seyahat Promosyon Kodu uçuş araması sırasında doğru girilirse, özel indirimli ücret, uçuş seçimi sayfasında kırmızı yıldız işareti “*” ile işaretlenmiş olarak gösterilecektir. Gelecek Seyahati Promosyon Kodu, uçuş seçimi sayfasındaki Ekonomi Tasarrufu, Ekonomi Değeri ve Ekonomi Flexi seçimlerindeki “N, S, V, L, M, K, H, B, Y” rezervasyon sınıfları altında listelenen uçuşlarda geçerlidir.

Uçuş seçiminden sonra Fiyat Dökümünde bulunan ‘Yolcu başına ücret’ tutarı için% 50 indirim uygulanır. İndirim, ek ücretler, vergiler, hizmet ücretleri veya diğer herhangi bir standart piyasa ücretine uygulanmaz. Qatar Airways, bir müşterinin uçuş arama işlemi sırasında Future Travel promosyon kodunu girmemesi ve yukarıda belirtilen süreci takip etmemesi nedeniyle daha yüksek bir ücret ödemesi durumunda para iadelerinden sorumlu olmayacaktır.

Future Travel Promosyon Kodu kullanılarak yalnızca bir rezervasyon yapılabilir. Aynı müşteri tarafından birden fazla rezervasyon yapılırsa, ilk rezervasyon muhafaza edilecek ve sonraki rezervasyonlar önceden haber verilmeksizin otomatik olarak iptal edilecektir.

Gelecek Seyahati Promosyon Kodu başka herhangi bir teklif veya promosyonla birleştirilemez.

Koltuklar sınırlıdır ve müsaitlik durumuna bağlıdır, Future Travel (Gelecek seyahat) Promosyon Kodu alındıktan sonra lütfen en kısa sürede qatarairways.com’da kullanın.

İstemsiz uçuş iptali veya rotanın yeniden belirlenmesi durumunda, yolcu daha fazla ayrıntı için en son Güvenle Seyahat politikasına başvurabilir.

Diğer şartlar ve koşullar geçerlidir, lütfen değişiklik ücretleri ve teklife dahil olan rezervasyon sınıfına ilişkin konaklama koşulları hakkında daha fazla ayrıntı için rezervasyon sırasında ücret kurallarına bakın.

Privilege Club kayıt şartlar ve koşulları

Bu teklif yalnızca 2021 promosyon kodunu kullanarak Privilege Club’a katılan ana üyeler için geçerlidir.

Kayıt Dönemi: 05 Ekim 2020 – 07 Ekim 2020.

Geçerli Promosyon Kodu ile katılan üyeler, kayıt sırasında 2,021 bonus Qmiles alacaktır.

Kayıt sırasında Promosyon Kodunu teklif etmeyen üyeler bonus Qmiles almayacaktır.

Mevcut Privilege Club üyeleri bu teklife katılma hakkına sahip değildir ve herhangi bir mükerrer hesap Privilege Club tarafından iptal edilecektir.

Exit mobile version